Monitorizand fiecare faza productiei

Intr-un timp mai lung de 30 de ani noi ne-am concentrat se realizam pentru instalatorii nostrii un mare avantaj : SIGURANTA  Pasiune nu este suficienta de aceea noi am solicitat si activat TESTE RIGUROASE pentru produsele noastre, atent monitorizate la fiecare faza de productie. Fiecare faza de productie de la proiectare pana la asamblare este verificata in permanenta sub atentia unei echipe profesionale.Intrega productie este verificata la bancul de control asigurand astfel calitatea produselor.

 

 

Instalatii si produse de siguranta proiectate in armonie cu Standardele Europene

Siguranta

Top

Tehnologie 24 V

Descopera avantajele exclusive,pe care numai un operator CAME, 24V, (joasa tensiune) poate furniza. Performanta si siguranta pentru tine.

» continuare

Siguranta

Came pune la dispozitie, de la un timp, o gama completa de operatori automatizati care sunt testati EN si gata pentru a fi certificati pe loc de catre instalatori.

» continuare Casetă text: Home | CAMEWorld | Privacy

 

 

Alte pagini WEB Came

· » CAME World

 

 

 

Home | CAMEWorld | Privacy

Copyright © 2007 CAME. All rights reserved. VAT no. 03481280265

Motive pentru siguranta

Sisteme create in baza legii si sigurantei

Came, este intotdeauna atenta la siguaranta produselor ei si a luat decizia de a concentra sensibilitate in rezultatele sale. Pe tema fortei de impact in cazul sistemelor de acces, CAME a dezvoltat un nou concept de proiectare care a dus la nasterea unei serii noi de produse in acord cu Standardele Europene de siguranta.

Uniunea Europeana a aprobat in cele din urma o serie de legi care regleaza clar acest sector. Pentru fiecare instalare noua sau deja existenta este necesara o declaratie de conformitate. Came construieste de ceva vreme o gama completa de operatori testati EN si pregatiti se fie certificati pe loc de catre orice instalator. Produsele testate  EN sunt bazate pe electronica noua, motoare noi, sisteme noi.de protectie, mecanica noua, inregistrari de marca la accesorii care garanteaza ca sistemul sa fie in totalitate in siguranta chiar si in conditii de montaj foarte dificile. Existand acest standard, multi constructori  folosesc  tehnologie CAME pentru a garanta lucrarile lor la nivel mai ridicat.

Situatii periculoase

Automatizand orice usa, fereastra, poarta, ..., acestea devin utilaj si trebuie tratat ca atare. Mai jos apare o lista de accidente posibile care pot fi  asociate cu folosinta produselor automatizate.

· Accident de lovitura in timpul inchiderii.

· Accident in timpul forfecarii

· Accident de prindere

· Accident de ridicare

· Accident de comprimare, in situatia inchiderii verticale

· Accidente electrice, cand motorul este alimentat

· Accident provocat de nefunctionarea sistemelor de siguranta

· Accident care apare in timpul miscarii manuale, ( atunci cand poarta reincepe miscarea).

· Accident de inghesuire

· Accident dprovocat de depasirea finalului de cursa care provoaca caderea canatelor.

Accesorii de Siguaranta                                                                                                              

Came realizeaze o gama larga de  produse si accesorii de siguranta care respecta in totalitate Standardele Europene pentru a asigura protectia totala impotriva oricaror accidente provocate de dispozitivele automate. Noi oferim o gama larga de produse pentru siguranta ta.

Cauta produsele care au acesta sigla

automatizari pentru porti