Cea mai buna in termene de confort si siguranta

Tehnologie la 24 V

Descopera avantajele

tehnologiei la 24 V

Cand cerintele de confort, performanta si siguranta sunt necesare, tehnologia la 24V se ridica la standardele cele mai inalte

Permanent activ

Placa electronica la 24V detecteaza in mod automat orice cadere de tensiune activand modul de fucntionare de urgenta care lucreaza cu baterii ( suplimentare) permitand sistemului sa fucntioneze permanent.

Detectarea obstacolelor

Un circuit electronic special cauta constant orice obstacol aflat in calea portii si daca este cazul opreste sau schimba sensul miscarii acesteia.

 Uz intensiv

Motorul cu alimentare la tensiune o scazuta asigura operatiunea de inchidere-deschidere in conditii de trafic intensiv, cum ar fi intrarile comune ale blocurilor sau in applicatii industriale cu uz intensiv.

Deschidere rapida

Se adapteaza la orice nevoie,iar alimentarea la 24V permite reglarea viteazelor foilor mobile si in acelasi timp reduce vitaza de inchidere a usilor la finalul cursei.

automatizari pentru porti

Tehnologie 24 V

Descopera avantajele exclusive, care numai un operator CAME, 24V, (joasa tensiune) poate furniza. Performanta si siguranta pentru tine.

continuare

Siguranta

Came pune la dispozitie, de la un timp, o gama completa  de operatori automatizati care sunt testati EN si gata pentru a fi certificate pe loc de catre instalatori.

continuare

 

 

Alte pagini WEB Came

   CAME World

Home | CAMEWorld | Privacy

Copyright 2007 CAME. All rights reserved. VAT no. 03481280265

Top