Noutati, oportunitati de serviciu, comunicari.

 

 

Firma

Top

Spre deosebire de alti competitori,in 2007

Came s-a concentrat asupra unei campanii

referitoare la siguranta unui operator de

viitor. Not just an advertising gimmick, but because Came products are truly safe. In these cases the safety of an up-to-code operator becomes the choice driver. Something to keep in mind not only when dealing with single, residential contexts, but above all, when one has to decide on behalf of others: public applications, apartment blocks, public and commercial areas such as railway stations, airports, shops, and shopping malls.

Sigura pentru ca este CAME

Conceptul de comunicare si importanta depozitiilor

Inca o data, au ales sa prezinte o explicatie distinctiva, dintr-un punct de vedere personal asupra conceptului de siguranta. Pe o parte un instalator declara : ‘’Siguranta cu Came’’, pentru ca de cate ori instalez un produs Came sunt sigur ca operatorul este ingaduitor si usor de pozitionat. Pe alta parte , mama si fiica, sunt incantate de faptul ca au ales un operator solid usor de manevrat si de inalta calitate. Peste toate acestea prezinta siguranta fiint trecut prin teste severe si probat de catre un personal calificat. Astfel, un singur concept fundamental cel al sigurantei, comunicat si explicat nu numai prin pagini de publicitate ci dezvoltat si prin utilizarea materialelor concepute special pentru operator si datorita posterelor benerelor si altele.

Tecnologie 24 V

Descopera advantagele excluzive, care numai un operator CAME, 24V, (joasa tensione) poate furniza. Performante si siguranta pentru tine.

» continue

Siguranta

Came are la dispozitie, de la un timp, o gama completa  de operatori automate care sunt testat EN si gata pentru a fi certificate pe loc de la instalatori.

» continue Casetă text: Home | CAMEWorld | Privacy

 

 

Alte pagine WEB Came

· » CAME World

 

 

 

Top

Home | CAMEWorld | Privacy

Copyright © 2007 CAME. All rights reserved. VAT no. 03481280265

Dreptunghi rotunjit: Motivele din spatele unei alegeri
automatizari pentru porti