Noutati, oportunitati de serviciu, comunicari.

 

 

Firma

Top

Declaratie de politica a mediului si calitatii

Staful directorilor de la CAME Cancelli Automatici S.p.A. sustine calitatea si siguranta de functionare a produsului, inovatia tehnologica si siguranta mediului inconjurator, acestea fiind uneltele de lucru pentru o piata competitiva si pentru a ramane lider national si international in industria automatizarii. S-au angajat sa furnizeze resurse umane,tehnologice, organizatorice si financiare pentru asigurarea unei productii si vanzari conforme cu urmatoarele puncte:

Mai bine prevenire decat corectare

Came studiaza si are grija in detaliu de procesele sale industriale revizuindu-le periodic. Acest lucru permite companiei sa se asigura de faptul ca produsele sale sunt intotdeauna compatibile cu cele specificate si mai ales de faptul ca actiunile sale nu dauneaza sanatatii mediului inconjurator.

Respect pentru standardele de calitate  si mediu inconjurator

Came isi atinge tintele respectand directivele legale in ceea ce priveste realizarea produsului si respectarea mediului inconjurator.

Imbunatatire continua

Sporeste eficienta proceselor si a efectivelor de productie implementand noi materiale de constructie pentru imbunatatirea produselor si a serviciilor de comercializare.

Se implica comunica consulta

Staful de directori preia sarcina de a-si expune politica ca  sa sensibilizeze si sa implice oamenii care lucreaza pentru Came in scopul promovarii conceptiei de intelegere si ingrijire a mediului inconjurator printr-un program de instruire.

Pentru managementul proceselor de calitate Came Cancelli Automatici este certificata ISO 9001:2000iar pentru managementul mediului este certiicata conform ISO 14001. Came proiecteaza si fabrica toate produsele sale in Italia.

Experienta de peste 30 de ani in continua inovatie a tehnologiei asigura cea mai buna calitate a produselor Came.Mentinerea calitatii la standarde inalte este un angajament provocator. Motivatia Came, cand vine vorba de calitate, este evidenta si masurabila in fiecare faza a productiei: chiar daca este vorba de conceptia de proiectare, de designeri, de specialisti in tehnica sau de alegerea materialului brut pentru procesul de productie, toate acestea pentru o calitate riguros controlata a produsului finit.Aceste standarde ridicate au permic celor de la Came sa capete recompensele si certificatele autoritatilor internationale. Came Cancelli Automatici adopta un Sistem Managerial de Calitate conform UNI EN ISO 9001:2000 si un management al mediului conform UNI EN ISO 14001:1996 recunoscut international.Sistemul este programat astfel incat sa atinga tintele primare ale companiei privind satisfactia clientilor, mediul inconjurator si respectul celor care lucreaza pentru Came Cancelli Automatici

Tehnologie 24 V

Descopera avantajele exclusive, care numai un operator CAME, 24V, (joasa tensiune) poate furniza. Performanta si siguranta pentru tine.

» continuare

Siguranta

Came pune la dispozitie, de la un timp, o gama completa  de operatori automatizati care sunt testati EN si gata pentru a fi certificati pe loc de catre instalatori.

» continuare Casetă text: Home | CAMEWorld | Privacy

 

 

Alte pagini WEB Came

· » CAME World

 

 

 

Top

Home | CAMEWorld | Privacy

Copyright © 2007 CAME. All rights reserved. VAT no. 03481280265

Dreptunghi rotunjit: Tehnologie avansata si ambient placut
automatizari pentru porti