Noutati, oportunitati de serviciu, comunicari.

 

 

Firma

Top

Tehnologie 24 V

Descopera avantajele exclusive,pe care numai un operator CAME, 24V, (joasa tensiune) le poate furniza. Performanta si siguranta pentru tine.

» continuare

Siguranta

Came are la dispozitie, de la un timp, o gama completa  de operatori automatizati care sunt testati EN si gata pentru a fi certificati pe loc de catre instalatori.

» continuare Casetă text: Home | CAMEWorld | Privacy

 

 

Alte pagini WEB Came

· » CAME World

 

 

 

Top

Home | CAMEWorld | Privacy

Copyright © 2007 CAME. All rights reserved. VAT no. 03481280265

Dreptunghi rotunjit: Te servim de 35 ani
Contact usautomatizari pentru porti

 

 

Ultima noutate

Drum deschis catre Madrid

26-06-2007 - Autoritatile Orasului Madrid au conceput de curand cel mai perfectionat proiect.de transporturi din Spania. Noul M30 a fost construit.....

» continuare

Job opportunities

Oportunitati de munca

Oamenii sunt resursa cea mai pretioasa pentru CAME. Noi ne bizuim pe aceasta resursa pentru a ne atinge scopul. Ea reprezinta nucleul vital in aceasta afacere in care siguranta, calitatea si nevoile clientilor sunt foarte importante.

» continuare

 

 

Came Group

In prezent Came activeaza in 13 branse din industria automatizarii.(11 sunt peste hotare) si dispune de peste 350 de distribuitori in intreaga lume.

» continuare

 

 

Calitate

Pentru calitatea proceselor manageriale, Came Cancelli Automatici este certificata conform ISO 9001-2000, iar pentru managementul in privinta mediului inconjurator,este certificata ISO 14001.Came proiecteaza si fabrica toate produsele sale in Italia.

» continuare

 

 

Contacte

Pentru explcatii si alte detalii ne puteti contacta prin telefon sau email. .

» continuare