Telecomenzi multi canale si multi functionale

 

 

Accesorii de radio  comanda

Touch

Top 433.92Mhz

Comenzi full option pentru inchidere-deschidere. Cateva soluti care raspund diferitelor aplicatii necesare si care ofera de asemenea un proudus ce intampina nevoile clientilor. De la o simpla rasucire de cheie la cartela magnetica. Produsul este o dovada a temperamentului si a rigurozitatii.

Aparatele digitale Came sunt dispozitive de comanda ale operatorilor, care lucreaza pe baza unui cod numeric personal. Se utilizeaza in siguranta si este usor de folosit datorita tehnologiei care perfectioneaza controlul logic. Sunt confectionate in asa fel ca durabilitatea si fiabilitatea sunt garantate. Nu se mai utilizeaza traditionala cheie.

Atomo

Top 30.900Mhz

Tam

In doar 12 grame, Came a concentrat o intreaga tehnologia producand un transmitator cu 16 milioane de combinatii de coduri, multifunctional si practic. Gama cuprinde patru modele:de la doua pana la opt canale.

O combinatie de design si tehnologie, un instrument elegant si ergonomic din materiale speciale , fiind mai presus de toate siguranta. ATOMO foloseste ’codul dinamic’ ce variaza la fiecare impuls si garanteaza siguranta maxima a semnalului emis. Apare in trei variante: unul doua sau patru canale.

Toate transmitatoarele Came TOP 30.900 Mhz functioneaza pe baza unui cod numeric digital.Tehnologia implementata permite utilizarea aceluiasi cod digital transmis prin telecomanda. Devine astfel mai usor de utilizat si sporeste siguranta in functionare. In varietatea de modele gasim unul cu dubla codificare pentru setari multi-user cum sunt cele pentru folosinta rezidentiala.

Top

                                                                                                                                                        

 

 

 

 

· Accesorii

· » Siguranta

· » Comanda

· » Comanda Radio

Tehnologie 24 V

Descopera avantajele exclusive, pe care numai un operator CAME, 24V, (joasa tensiune) le poate furniza. Performanta si siguranta pentru tine.

» continuare

Siguranta

Came pune la dispozitie, de la un timp, o gama completa  de operatori automatizati care sunt testati EN si gata pentru a fi certificati pe loc de catre instalatori.

» continuare Casetă text: Home | CAMEWorld | Privacy

 

 

Alte pagini WEB Came

· » CAME World

 

 

 

Top

Home | CAMEWorld | Privacy

Copyright © 2007 CAME. All rights reserved. VAT no. 03481280265

Top