Selectoare cu cheie, digitale si

cititori de cartele de proximitate

 

 

Accesorii de comanda

Set

Tastatura

O linie completa de comenzi pentru inchidere si deschidere. Cateva solutii care raspund diferitelor aplicatii necesare si care ofera de asemenea un produs ce intampina nevoile clientilor. De la o simpla rasucire de cheie la cartela magnetica. Toate aparatele sunt confectionate din aluminiu Fiind o dovada a temperamentului si rigurozitatii.

Comutatoarele digitale CAME sunt dispozitive de comanda locale, ale operatorilor, care lucreaza prin intermediul unui cod numeric personal. Se utilizeaza in siguranta si este usor de folosit datorita tehnologiei care perfectioneaza controlul logic. Sunt confectionate din otel, astfel durabilitatea si fiabilitatea sunt garantate. Nu se mai utilizeaza traditionala cheie.

Top

                                                                                                                                                        

 

 

 

 

· Accesorii

· » Siguranta

· » Comanda

· » Comanda Radio

Tehnologie 24 V

Descopera avantajele exclusive,pe care numai un operator CAME, 24V, (joasa tensiune) le poate furniza. Performanta si siguranta pentru tine.

» continuare

Siguranta

Came pune la dispozitie, de la un timp, o gama completa  de operatori automatizati care sunt testati EN si gata pentru a fi certificati pe loc de catre instalatori.

» continuare Casetă text: Home | CAMEWorld | Privacy

 

 

Alte pagini WEB Came

· » CAME World

 

 

 

Top

Home | CAMEWorld | Privacy

Copyright © 2007 CAME. All rights reserved. VAT no. 03481280265