Lampa de semnalizare, fotocelule cu infrarosu, cauciucuri sensibile

 

 

Accesorii de siguranta

Top

Db

Dir

Doc

Df

Db+Df

Kiaro

Noile fotocelule fara fir, o idee revolutionara pentru protectie, functionale chiar si atunci cand sistemul nu este setat. Aceste modele nu mai necesita lucru de zidarie.Acopera toate tipurile de automatizare sporind astfel siguranta in utilizare.

Noul model de fotocelule sincronizate care face ca sistemul automatizat sa se incadreze in Standardele Europene. Fara fire si salveaza timp. Pot fi plasate oriunde si cuprinse in sisteme combinate cu alta aparatura cum ar fi cele industriale.

DOC este cea mai raspandita serie de fotocelule, regasita in toate aplicatiile de automatizare. DOC ofera posibilitati de montaj considerabile. A fost special creat pentru controlul operativ de miscare al portilor si usilor.

Unul din modelele Came brevetat in conformitate cu Standardele Europene de siguranta. DF te protejeaza impotriva pericolului de impact sau prabusire, in timpul miscarii portii. Sunt de asemenea flexibile, fara parti rigide, pentru a garanta maxima protectie.

Solutia intregita, gandita pentru integrarea fotocelulei fara fir DB care se taseaza suportului de marcare a perimetrului de siguranta.Doar instland cateva elemente de siguranta, cu un cost minim si un timp scurt, toate sistemele se ridica la Standard European.

Proiectat in detaliu, luminozitate eicienta, si functii integrate care avertizeaza mentenanta periodica. KIARO inseamna toate acestea. Mai mult decat un simplu flash, chiar un ajutor valid care are grija de siguranta ta si mentine operatorul in perfecta si continua functionare.

                                                                                                                                                        

 

 

 

 

· Accesorii

· » Siguranta

· » Comanda

· » Comanda Radio

Tehnologie 24 V

Descopera avantajele exclusive, pe care numai un operator CAME, 24V, (joasa tensiune) poate furniza. Performanta si siguranta pentru tine.

» continuare

Siguranta

Came pune la dispozitie, de la un timp, o gama completa  de operatori automatizati care sunt testati EN si gata pentru a fi certificati pe loc de catre instalatori.

» continuare Casetă text: Home | CAMEWorld | Privacy

 

 

Alte pagini WEB Came

· » CAME World

 

 

 

Top

Home | CAMEWorld | Privacy

Copyright © 2007 CAME. All rights reserved. VAT no. 03481280265